Forum

 
Meldingen
Alles wissen

Razvi Sufi Class

Amaliyāt uit Majmu’á Amāl-e-Raza in deze rubriek mag niet zonder toestemming van Aashiq-e-Alahazrat Khalifa Bareilly Sharīf worden uitgevoerd. Mogelijk dat anders raj’at (bestraffing door onzichtbare wezens) optreedt. Aashiq-e-Alahazrat Khalifa Bareilly Sharīf heeft toestemming gekregen van Taajush Shari’ah en Shere Raza om anderen weer toestemming te mogen geven. De wazā’if en du’ā van Alahazrat uit al-Wazifat al-Karīmah zijn door Alahazrat al vrijgegeven voor toepassing.
Razvi Sufi Class
Berichten
Onderwerpen

Tasawwuf vragen

2
1

Wazā’if en Amaliyāt uit Majmu’á Amāl-e-Raza

Wazā’if en Amaliyāt uit Majmu’á Amāl-e-Raza in deze rubriek mag niet zonder toestemming van Aashiq-e-Alahazrat Khalifa Bareilly Sharīf [Tangali] worden uitgevoerd. Mogelijk dat anders raj’at (bestraffing door onzichtbare wezens) optreedt. Aashiq-e-Alahazrat Khalifa Bareilly Sharīf heeft toestemming gekregen van Taajush Shari’ah en Shere Raza om anderen weer toestemming te mogen geven.
0
0

Wazā’if uit al-Wazifat al-Karīmah

De wazā’if en du’ā van Alahazrat uit al-Wazifat al-Karīmah zijn door Alahazrat al vrijgegeven aan de soenniet gemeenschap voor toepassing. Iedere dua (smeekbede) of amal (mystieke uitvoering) begint en eindigt met 1x, 3x of 11x Daroed Sharief. Bijvoorbeeld: begint u waziefa met 3x daroed dan eindigt u ook met 3x. Daarnaast zijn andere voorwaarden om de dua en amal succesvol te laten zijn zoals: halāl inkomsten, nooit liegen, kosteloos dienstbaarheid aan de medemens, vriendelijkheid, afschuw hoogmoed. Daarnaast is Yakeen (100% geloven dat Allah u helpt in betreffende zaak) belangrijk voor succes. Tijdens de uitvoering van de amal concentreert de amiel (mystieke uitvoerder) zich op de betekenis. Hoe sterker de concentratie hoe sneller het effect. Waarschuwing: de Attributen amaliyāt alleen gebruiken voor halāl zaken en eigen gewin en bescherming, en niet om anderen schade toe te brengen. Anders gaat raj'at (straf van de engel) plaatsvinden op u.
1
1

Darood Sharief

Darood Shariefs die door Alahazrat zijn geadviseerd voor specifieke doelen.
1
1
Deel:
error: Content is protected !!