Forum

01. Darood Taaj zeg...
 
Meldingen
Alles wissen

01. Darood Taaj zegen uit Majmu’á Amāl-e-Raza

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Likes
103 Bekeken
admin
(@admin)
Lid Admin
Deelgenomen: 2 maanden geleden
Berichten: 19
Topic starter  

Allāhumma salli `ala Sayyidena wa Maulana Muhammadin sahibit taaji wal-mi`raaji wal burāqe wal-`alam. Dafi` al-balā’i wal-wabā’i wal-qahti wal-maradi wal-alam. ismuhu maktubum marfu`um mashfu`um manqushun fil lawhi wal-qalam. Sayyidil `Arabi wal-`ajam. Jismuhu muqaddasum mu`attarum mutahharum munawwarun fil-bayti wal-Haram. Shamsid duha badrid duja sadril `ula nuril huda kahfil wara misbahiz zulam. Jamilish shyami shafi` il-umam. Sahibil judi wal-karam. Wallāhu `asimuhu. Wa jibrielu khadimuhu. Wal-buraqu markabuhu. Wal-mi`raju safaruhu wa sidratu al-muntaha maqamuhu. Wa qaba qawsayni matlubuhu. Wal-matlubu maqsuduhu wal-maqsudu mawjuduh. Sayyidil Mursalīn. Khatimin Nabiyyinna shafi`il mudhnibin. Anisil gharibeena rahmatil lil `alamin. Rahatil `ashiqeen. Muradil mushtaqeen. Shamsil `Arifin. Sirajis Sālikīn Misbahil muqarrabīn. Muhibbil fuqara’ay wal-ghuraba’ay wal masakīn. Sayyidis Saqalaynay Nabiyyil Haramain. Imām-il Qiblatayn. Waseelatina fid darayn. Sahibi Kaaba qawsayni mahbubi Rabbil mashriqayni wal-maghribayn. Jadd al-Hasani wal-Husayn Maulana wa mawlas Shaqalayn Abil Qasimi Muhammad ibn `Abdillahi Noorien min Noorillahi Yā ayyuhal Mushtaquna bi Noori jamalihi sallu `alayhi wa alihi wa ashabihi wa sallimu taslima.

Vertaling

O Allāh, zend zegeningen en vrede over onze Meester en Beschermheer Mohammed ﷺ, De Eigenaar van de Kroon en de beklimming en de Burāq en de Standaard, De Verwijderaar van ellende en ziekte, en droogte en ziekte en pijn. Zijn naam is geschreven op hoog, geserveerd en gegraveerd in de Tafel en de Pen, de leider van allen, Arabieren en niet-Arabieren, wiens lichaam geheiligd, geurig en zuiver is, verlicht in het huis en de haram, de zon van helderheid, de volle maan in duisternis, de belangrijkste in de hoogste velden, het licht van leiding, de grot van toevlucht voor stervelingen, de lamp die de nacht verdrijft, de best aardige, de voorbidder van naties, de eigenaar van vrijgevigheid. Allāh is zijn beschermer, Gabriël is zijn dienaar, de Burāq is zijn berg, de beklimming is zijn reis, de lootte-boom van de verste grens is zijn station, twee booglengtes of dichterbij is zijn verlangen, zijn verlangen is zijn doel, en hij heeft zijn doel gevonden, de Meester van de Boodschappers, het zegel van de profeten, de voorbede van zondaars, de vriend van de vreemdelingen, de barmhartigheid voor de werelden, de rest van hen die branden van liefde, het doel van degenen die verlangen, de zon van kenners, de lamp van reizigers, het licht van degenen die dichtbij zijn gebracht, de vriend van de armen en berooiden, de meester van mensen en djinn, de profeet van de twee heiligdommen, de Imām van de twee Qiblah, onze middelen in de twee verblijfplaatsen, de eigenaar van Ka’aba Qawsayn, de geliefde van de heer van de twee Oosten en de twee Westens, de grootvader van al-Hasan en al-Hussain, onze beschermheer en de beschermheer van mensen en djinn: Abu al-Qāsim Muhammad zoon van 'Abdallah, een licht uit het licht van Allāh.

O gij die verlangt naar het licht van zijn schoonheid, zend zegeningen en uiterste groeten van vrede over hem ﷺ en over zijn gezin.

---------------------

Het volgende is overgenomen uit "De sleutel tot aankomst bij de deur van de Boodschapper ﷺ" door Sheikh Muhammad Sādiq Alawi (radi Allāhu anhu).

Zoals de naam zelf zegt, Durood e Taaj (Kroon), is deze Durood de kroon van alle Durood Shareef. Deze aanhef is beroemd over de hele wereld. Het is geschreven door Sheikh Abu Bakr bin Salem (radi Allāhu anhu) die begraven ligt in Aynat, Hadramaut. Hij was van de grote Awliya van Allāh Ta’ālā en staat bekend als "Fahr al Wujud" (de eer van de schepping). Het is genoeg van een getuigenis van de grootheid van zijn rang om te weten dat deze aanhef over de hele wereld een acceptatie heeft bereikt. Deze aanhef is een overvolle bron van zegeningen en is een van de favoriete begroetingen van alle liefhebbers van de Profeet Mohammed ﷺ.

Ontelbare Awliya en Sālihīn hebben deze bijzondere aanhef als hun dagelijkse gebed aangenomen en hebben het in overvloed gereciteerd. De voordelen hiervan zijn zo groot dat ze niet volledig kunnen worden omarmd. De constante recitatie brengt de lezer zuiverheid van hart en een visioen van de Profeet Mohammed ﷺ. Deze aanhef is er een in levensonderhoud, beschermt de lezer tegen schade van magie en Jinn en verwijdert calamiteiten. Het is een mooie aanhef kort in zijn lengte, maar enorm in zijn voordelen.

Voordelen van het reciteren van Durood-e-Taaj heeft de volgende voorwaarden voor succes

  1. Reciteer de vol liefde, geloof en concentratie. (Probeer eerst de vertaling te lezen)
  2. In tahara (wassing) en volledig schoon tijdens het reciteren.
  3. Houd je doel/probleem in gedachten om op te lossen tijdens het reciteren.
  4. Volg strikt de richtlijnen in elke wazifa.
  5. Gebruik het niet voor illegale en geen islamitische doeleinden.
  6. Vijf keer gebeden.
  7. Onthoud het ook en blijf reciteren op vrije tijden.

Onenigheid en onverenigbaarheid bij alle gezinsleden

Na fajr gebed zitten in de richting van Qiblah richting en houd een glas water voor je. Reciteer Darood-e-Ibrahimi 11 keer, dan Ta’wuz 1 keer dan Tasmya 1 keer dan Darood-e-Taaj 41 keer en dan Darood-e-Ibrahimi 11 keer en blaas op het water. Poep dit water vervolgens in een grote fles water, die door alle gezinsleden moet worden gedronken. Doe dan du’ā om succes te krijgen in je missie/wazifa. Probeer het water dagelijks af te maken en bereid dagelijks nieuw water voor. Anders elke 3e dag en doe het 21 dagen.

Man-vrouw ergernis

Ga voor de zonsondergang richting Qiblah zitten en houd wat suiker voor je. Reciteer 7 keer Darood-e-Ibrahimi dan 22 keer Darood-e-Taaj en 7 keer Darood-e-Ibrahimi en blaas op de suiker. Doe dan du’ā voor het probleem dat moet worden opgelost met de zegen van de Darood. Zowel man als vrouw zullen de suiker moeten gebruiken. Men moet deze suiker dagelijks bereiden en dagelijks afmaken. Ga door met deze wazifa gedurende zeven dagen.

Geconfronteerd met verschillende soorten moeilijkheden in het leven

Soms worden gezinnen geconfronteerd met verschillende moeilijkheden en pech in het leven in de vorm van ongelukken of incidenten en ondergangen. Wanneer dit soort problemen niet afnemen, probeer dan deze wazifa van Darood-e-Taaj en heb verlichting.

Sta na het Maghrib-gebed op een schone plek in je huis en reciteer Darood-e-Taaj 21 keer met luide stem. Blijf na het voltooien van 21 keer daar staan en blaas aan alle vier de kanten van je huis en doe du’ā voor de problemen en pech en verdriet om te worden voltooid en succes en veel geluk om in je huis te worden gevuld. Blijf dit 21 dagen doen. Hoewel de resultaten met beginnen te komen na 7 dagen.

Als kinderen geen interesse hebben in studies

Sommige kinderen hebben geen interesse in hun studie, zelfs niet na veel worstelingen van ouders. Voor dit probleem moeten ouders hulp van deze wazifa nemen. Na Fajr Gebed en Voor het slapen gaan in de nacht doe dit. Reciteer Darood-e-Taaj 21 keer en YA ALEEMU 100 keer en dan Darood-e-Taaj 11 keer en blaas op glas water. Doe dan du'ā voor het probleem. Geef dit water aan kinderen om onmiddellijk te drinken. Doe deze wazifa een week.

Als kinderen wegblijven van gebeden

Alle ware moslimouders willen dat hun kinderen echte islamitische kinderen en mensen worden. Ze willen dat hun kinderen streng zijn in alle islamitische verplichtingen, maar meestal lijkt deze wens niet te worden vervuld. De oplossing van dit probleem is aanwezig in Darood-e-Taaj. Reciteer dagelijks na Asr gebed Darood-e-Taaj 21 keer en blaas op elk zoet eetbaar en geef aan kinderen. Ga hiermee door totdat het probleem is opgelost. Inshā’Allāh ziet u de resultaten binnen 11 dagen gestart.

Als kinderen betrokken zijn bij slechte praktijken

Door slechte vrienden en bijeenkomsten raken kinderen betrokken bij slechte praktijken. Hun ouders hebben te maken met moeilijkheden en schaamte voor de samenleving. Om uit dit probleem te komen moeten ouders dit wazifa doen. Dagelijks na elke salāh 3 keer Darood-e-Taaj reciteren en DUA doen voor het vergroten van spiritualiteit en nobelheid bij kinderen.

Moeilijkheden en obstakels bij huwelijken van kinderen

Het is de diephartige wens van elke ouder, dat hun kinderen, vooral dochters, zo snel mogelijk het beste huwelijksaanzoek krijgen en snel trouwen. Ze blijven zich er de hele tijd zorgen over maken. Maar tegenwoordig is dit een heel groot probleem geworden voor ouders om een goed nobel huwelijksaanzoek te krijgen. Na Fajr en Maghrib salāh zitten in de richting van Qiblah richting en reciteren Darood-e-Taaj 41 keer en Yā Latifo 129 keer en doe du’ā voor het krijgen van de beste huwelijken van je kinderen snel. Doe deze wazifa gedurende 11 dagen per maand, totdat de wens is vervuld en ga niet naar andere wazifa voor dit doel.

 

Dit onderwerp werd gewijzigd 2 maanden geleden door admin

   
Citeren
Deel:
error: Content is protected !!